Приказка с аромат на курабии

Приказка с аромат на курабии

Почти винаги в края на приказните истории титаничните герои преодоляват върхове, любовта разцъфва в красива целувка и въобще всичко завърша по мед и масло. Разбира се ние винаги помним края на приказките, но често забравяме началото им…

Tita cake

В сладкарско ателие „Tita cakes” започва всяка сладострастна история от нашия живот! Всяко наше житейско събитие е съпътствано от незабравим, вълшебен послевкус, който задължително се вдъхновява от таланта на неповторимата прима в сладкарската индустрия Хриси.

Главният сладкар на „Tita cakes” и майка на три дъщери Христина Аврамова ще ви посрещне в царството на своя дългогодишен сладкарски труд. Той води началото си още от 2007 година, когато Хриси решава да зарадва с уменията си не само своите деца и близки, но и още много рожденици, именици, младоженци и най-вече любители на сладките, приказни изкушения.

В сладкарско ателие „Tita cakes” медът и маслото са истински, върховете на тортите понякога са непреодолимо високи, а целувките големи и цветни. Тук всички торти, курабии и мъфини се правят пред очите Ви и това е най-силната им магия, защото разказват Вашата лична история. Препоръчваме Ви да опитате прясно изпечените курабии с различни вкусове, които могат да са страхотен празничен подарък или приятна изненада във всеки дом и офис, или просто причина сами да усладите ежедневието си. Кутия от изкушаващите курабии „Tita cakes” може да поръчате още сега от онлайн магазин www.bgstandard.eu в категория „Сладкарски изделия”.

Курабии на Tita cakeСладкарско ателие „Tita cakes” ще Ви предложи торти с неповторими вкусове от смокини с кардамон, моркови с круша, макови блатове с лимонов кърд и още много други подаръци за сетивата Ви, които можете да съчетаете с домашно приготвени лимонада и крушонада. Тук вкусът на отминалите времена също не е забравен в тортите „Дъвка“ и „Виолетка“. Не се колебайте да опитате на място всеки от тези вкусове, като посетите сладкарницата на ул. „Св.Св Кирил и Методий” № 36 в град София!

Вече десетилетие сладкарско ателие „Tita cakes” пренаписва приказните истории на стотици рожденици и младоженци, дори децата знаят, че в малката къщичка от захарни пръчки и бретцели живее не злата вещица, а феята на тортите и затова често празнуват тук своите вълшебни и празнични дни.

Не забравяйте, че най-важната съставка за всяка сладка житейска история сте Вие и Вашето добро настроение!”, изпраща ни с тези думи Христина Аврамова, след като сме прекарали невероятно сладки мигове в сладкарницата ѝ. Магията, на която сме станали свидетели там, ни преследва с аромата си на прясно изпечени курабии часове след като сме си тръгнали…

Поръчайте сега от курабиите на „Tita cakes” и станете истински свидетели на ароматната ни история!

Автор: Георги Кардашев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *