Елегантността изисква минимализъм

Вярваме, че повечето жени носят ненужни неща в големите си чанти, затова „Lovely bags” са с по-малък размер, но все пак достатъчно големи, за да поберат най-важните женски принадлежности”, с тези думи започва разговорът ни с Александра Петрова от София. Тя живее между Белград и София, и e единственият за България и региона официален вносител на дамски чанти с марката „Lovely Bags”.

Александра Петрова

Александра Петрова

„Елегантността изисква минимализъм!”, усмихнато продължава тя и ни разказва, че историята на марката започва през 2011г., когато пиар експертът и майка на две деца Мария Перич решава да започне производство на дамски чанти в Босна и Херцеговина. Дизайнерката по призвание основава малка работилница и първоначално предлага няколко уникални и свежи модели, в които бързо се влюбват хиляди жени от региона, а след това „Lovely bags” бързо набират почитатели от Хърватия, Сърбия, Словения, Швейцария.

Мария Перич

Мария Перич

„Ние със сестра ми Наташа много обичаме модата, особено чантите. Те са важен аксесоар, с който цялото облекло получава финализиран вид. Понеже и двете се влюбихме от пръв поглед в „Lovely bags”, решихме да запознаем жените в България с продуктите от марката, уверени, че и те ще се влюбят бързо в тях”, споделя ни Александра, която е основател на дружеството „Sisterhood Ltd.” в България.

Младите дами от „Сестринството”, в превод от английската дума „Sisterhood”, следват принципа, че чантата разкрива много за жената, която я носи – дали тя е практична, елегантна, организирана, дали е роб на модата или има собствен стил. За да отговори на многото модни препочитания, дизайнът на чантите „Lovely bags” съчетава уникални комбинации на цветове и материали, които винаги привличат погледи. В този смисъл Александра ни разказва, че със сестра ѝ следят модните тенденции и се стараят моделите чанти, които предлагат да са уникални и разпознаваеми, както и да отговарят на всеки външен вид – спортен, ежедневен или вечерен. „Повечето наши модели имат две сменящи се презрамки, за да могат бързо и лесно да трансформират чантата от дневна във вечерна. Материалите, от които „Lovely bags” се изработват са от най-високо качество. Предпочитаме изкуствени материали, понеже са по-издръжливи, лесни за поддръжка и най-важното: не страдат животни!”, допълва още тя.

Едни от най-предпочитаните модели чанти с марка „Lovely Bags” ще откриете в онлайн магазин www.bgstandard.eu. Лесно ще ги намерите в категорията „Мода”, а след това бързо ще погледнете през очите на момичетата от „Сестринството”, чиято визия е, че малките неща ни правят щастливи, особено ако са изискани и направени с чувство за красота. „Такива са нашите чанти: изработени ръчно, от качествени материали и уникален дизайн”, подчертава в края на разговора ни Александра Петрова. След срещата ни с нея и ние се чувстваме прогледнали в света на модата и все по-често се опитваме да разгадаем характера на българските жени по улиците като оглеждаме нескромно чантите, които носят.

Автор: Георги Кардашев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *